Twee culinaire feestweken voor al het lekkers uit het waddengebied. Samen met horecabedrijven en producenten worden in oktober de Culinaire Wadden Weken gevierd. Beleef de smaak van de Wadden op Terschelling. Proef de zilte smaak van oesters, geniet van seizoensgroenten en mals vlees van het eiland en luister naar de verhalen van boeren en chefs.
Het Waddengebied biedt een rijk aanbod aan voedsel en dat beperkt zich niet alleen met vis en schelpdieren, ook akkerbouw en fruitteelt vind je in het waddengebied. Lokale producenten en maar liefst 25 restaurants en eetwinkels werken op Terschelling samen om een unieke smaakbeleving te creëren. Dat is niet alleen goed voor de ondernemers en de regio maar ook voor het klimaat, vanwege de lagere ecologische foodprint van de lokale producten. Lokaal, lekker en duurzaam: dát zijn de kernwaardes van de Culinaire Wadden Weken.
Schuif ook aan en ontdek je de smaak van de Wadden!
Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief